top of page

Casa

BESALÚ

M2.png

290 M2

Habitacions.png

6 HABITACIONS

Banys.png

2 BANYS

Preu.png

250.000€

pngegg.png

F

bc59d4d3-1999-443e-8628-8a2680bcdbd1.jpg

MARC SERRA

Artesà Immobiliari

Propietat amb dos habitatges independents i oportunitat d'inversió a Besalú

Propietat amb dos habitatges independents per reformar, perfecta per a un inversor amb visió i passió per crear una joia immobiliària.

 

Cada pis compta amb la seva pròpia sortida exterior, un amb terrassa i l'altre amb jardí, proporcionant la possibilitat de gaudir de l'aire lliure i les vistes que ofereix Besalú.

 

La presència d'un celler suma un toc distintiu a aquesta propietat, oferint diverses opcions d'ús per als futurs propietaris.

Encara que estigui per reformar, aquesta propietat és un lloc idoni per a aquells que busquen un projecte en què poder invertir i deixar volar la seva imaginació. La flexibilitat de disseny que ofereix aquest espai permet transformar-lo en un indret únic i acollidor.

 

Amb dos pisos independents, aquesta propietat ofereix una oportunitat emocionant per restaurar i crear dos espais únics.

 

Accessibilitat al centre, botigues, restaurants i llocs d'interès locals.

 

Arquitectura medieval i carrers empedrats ofereixen un ambient únic.

Bellesa natural, vistes i entorn tranquil a les proximitats. Experiència cultural rica amb esdeveniments i festes tradicionals periòdiques.

 

Besalú, amb la seva bellesa històrica i ambient encantador, és un poble ric en cultura i tradició. És conegut per la seva arquitectura medieval i els seus carrers empedrats, oferint una experiència única a tots els qui el visiten. A més, la propietat es troba a prop del centre, oferint accés fàcil a botigues, restaurants i llocs d'interès locals.

 

Si busques una propietat amb potencial d'inversió en un entorn històric i encisador com Besalú, aquest és l'indret adequat per començar. No deixis escapar aquesta oportunitat d'inversió única.

bottom of page