1/25

PIS

CELRà

75 M2

2 BANYS

M2.png
Habitacions.png

3 HABITACIONS​

Banys.png
Fitxa-tècnica.png
Preu.png

145.000€

pngegg.png

E

MARC SERRA

Artesà Immobiliari

Pis de tres habitacions dobles i amb garatge tancat en venta a Celrà.

Un pis molt pràctic, còmode i totalment exterior. Entrem i un petit rebedor ens distribueix, a mà esquerra cap a la cuina, molt amplia, office i amb finestra exterior. Si des del rebedor seguim recte entrem a la sala d’estar-menjador, rectangular i amb una finestra al fons que permet entrada de llum natural.

 

Anem al passadís, cap a la zona de nit, on hi trobem un lavabo (actualment hi ha un rentador), 3 habitacions dobles i exteriors, una d’elles amb armaris encastats. Per acabar, en aquesta zona hi ha el bany complet amb plat de dutxa. El plus de qualitat d’aquest pis el trobem a l’aïllament, les obertures son de doble càmera i les parets estan reforçades amb aïllant.

 

No podem oblidar la plaça de garatge que es ven amb el pis, està al mateix i és una plaça tancada amb doble alçada de sostre, ideal per tenir estanteries amb alçada.

 

Celrà és un poble amb tots els serveis, escola, supermercats, farmàcies, etc. A més molt ben comunicat amb Girona, a 10 minuts amb cotxe, estació de tren i autobús públic.

Distribució:

  • Cuina office.

  • Sala d’estar-menjador.

  • Lavabo.

  • 3 habitacions dobles.

  • Bany complet.