top of page

Casa

LLadó

M2.png
Habitacions.png

256M2

3 HABITACIONS​

Terreny.png

490M2

Preu.png

350.000€

pngegg.png

E

Excepcional Casa aïllada amb Jardí i Piscina a Lladó: Vida Exclusiva al Cor d'Alt Empordà

Descobreix aquesta espectacular casa aïllada que et sorprendrà des del primer moment. Amb un encant únic i una distribució pensada per aprofitar al màxim cada espai, aquesta propietat ofereix un estil de vida exclusiu.

A la planta baixa, seràs benvingut per una àmplia sala d'estar-menjador amb doble alçada que brinda una sensació d'amplitud i lluminositat incomparables. La cuina, de generoses dimensions i amb una barra americana, es converteix en el centre neuràlgic de l'habitatge, connectant-se harmoniosament amb el jardí, un espai exterior perfecte per gaudir de moments de relaxació i diversió al costat de la piscina.

A la primera planta, trobem una màster suite que destaca pel seu confort i elegància, així com dues habitacions dobles addicionals i un espai polivalent que pot ser utilitzat com a despatx o sala de jocs, adaptant-se a les teves necessitats.

El subterrani alberga la caldera i el dipòsit de gasoil, a més ofereix un ampli espai d'emmagatzematge, garantint una funcionalitat òptima de l'habitatge.

Per acabar, la ubicació privilegiada a Lladó, un bell poble de l'Alt Empordà amb vistes panoràmiques, en una zona residencial tranquil·la i ben comunicada, completa aquesta proposta excepcional per a una vida plena i confortable.

bc59d4d3-1999-443e-8628-8a2680bcdbd1.jpg

MARC SERRA

Artesà Immobiliari

bottom of page