top of page

Masia

Matajudaica

M2.png

1.253 M2

Habitacions.png

8 HABITACIONS

Banys.png

3 BANYS

Preu.png

1.250.000€

pngegg.png

EX

bc59d4d3-1999-443e-8628-8a2680bcdbd1.jpg

MARC SERRA

Artesà Immobiliari

Descobreix un racó de somni a Matajudaica: On la comoditat es fon amb la naturalesa

Endinsa't en un racó de somni al Baix Empordà, on la tranquil·litat i la bellesa es fusionen en aquesta propietat rústica excepcional. Aquí, cada dia és un regal i cada racó és una història esperant a ser descoberta.


La majestuosa casa principal, amb els seus 775 metres quadrats, amaga un autèntic tresor. Amb 5 habitacions, ofereix espai de sobres per a la família i els convidats. El càlid i acollidor saló, il·luminat per la llum natural que es filtra per les finestres, es converteix en el cor de la teva llar, un lloc on la vida flueix sense esforç. Imagina't les tardes prop de la llar de foc, compartint rialles i creant records.

L'apartament independent, totalment habitable, afegeix un toc de versatilitat a aquesta propietat única. Amb 3 habitacions, el seu propi menjador i cuina oberta, és perfecte com a espai per als convidats, estudi o fins i tot un retir tranquil.

El porxo de 190 metres quadrats és un llenç en blanc per als teus somnis. Amb la possibilitat d'afegir dues plantes, les oportunitats són infinites. Imagina't un espai d'entreteniment a l'aire lliure, un jardí secret o fins i tot un refugi de ioga amb vistes panoràmiques que inspiren.

El jardí circumdant, de 900 metres quadrats, és un paradís per als amants de la natura. Aquí, pots crear el teu propi oasi ple de colors i fragàncies, on cada dia comença amb el cant dels ocells i l'aroma de les flors.

Matajudaica, un poble encantador a la província i diòcesi de Girona, es troba en el vessant d'una petita altura. Encara que de vegades els vents del nord desafien la seva serenitat, el seu clima temperat i saludable el fa encantador durant tot l'any. 

Aquest poble compta amb una església parroquial, Sant Joan, servida per un capellà d'ingrés, de patrimoni reial i ordinari. Els seus límits geogràfics el connecten amb Parlavà al nord, Fonolleres a l'est, Ullastret al sud i Casavells a l'oest. La seva extensió s'estén mitja hora de nord a sud i un terç d'est a oest.

Aquesta propietat rústica és molt més que una casa; és un nou capítol per escriure, un llenç en blanc per als teus somnis i una oportunitat única de viure en harmonia amb la naturalesa. Vine i descobreix el teu paradís al Baix Empordà!

bottom of page