top of page
Amer - Pujada de l'estacio - 096-compres

OBRA NOVA

AMER

OBRA NOVA - AMER

De la rehabilitació d’una casa antiga han sortit aquest dos pisos amb molt de caràcter.

 

La ubicació d’aquest edifici és envejable, a la zona més alta del poble que et permet gaudir de vistes de tota la Vall d’Amer, a pocs minuts peu del centre del poble.

 

El que hi ha aconseguit amb aquest projecte és una rehabilitació conservant l’essència original de la construcció. En destaquen les parets de pedra, els sostres amb bigues de fusta i, sobretot, les moltes entrades de llum natural a tots els pisos.

Amer - Pujada de l'estacio - 058-HDR-com
Amer - Pujada de l'estacio - 001-HDR-com

Amb quin dels dos et quedes?

Primer pis

L’entrada d’aquest primer pis ens queda a peu de carrer, només entrar, a mà esquerra ens queda l’habitació més gran del pis, tot seguit el bany complet amb plat de dutxa i que s’hi accedeix a partir d’una porta corredora.

 

A la dreta, just sota el forat d’escala amb totxana vista, hi ha els accessos a les dues altres habitacions, una d’elles individual. El pis acaba a la sala d’estar menjador, totalment oberta i la cuina americana amb forma de U.

Amer - Pujada de l'estacio - 070-HDR-com

Segon pis

L’encant d’aquest segon pis és l’espai dúplex diàfan que ens permet moltes possibilitats.

 

En aquest cas el pis està dividit en la zona de nit i la zona de dia. Per ubicar-nos, entrant al pis anem a l’esquerra hi trobarem les dues habitacions dobles, amb doble alçada de sostre, i el bany complet amb plat de dutxa, així com les escales per pujar al dúplex.

 

La sala l’estar-menjador queda a la part est del pis, amb la cuina oberta i una habitació ideal com a estudi. Des d’aquesta banda es pot gaudir de les vistes panoràmiques de tot el poble.

Amer - Pujada de l'estacio - 007-HDR-com

Primer pis

M2.png

105 M2

Habitacions.png

3 HABITACIONS​

Banys.png

1 BANY

139.000€

(Venut)

Preu.png
Amer - Pujada de l'estacio - 079-HDR-com

Segon pis

M2.png

135 M2

Habitacions.png

3 HABITACIONS​

Banys.png

1 BANY

149.000€

(Venut)

Preu.png
Amer - Pujada de l'estacio - 031-HDR-com

La zona de la Pujada de l’Estació del poble d’Amer és la millor zona del poble, hi ha facilitat per aparcar davant del pis, zona verda i zona esportiva molt a prop i és la part més elevada del poble sense allunyar-te dels serveis. Amer és un poble que està entre Anglès i Olot, a 10 minuts del poble d’Anglès i a 28 quilometres de la capital de la Garrotxa.

Demana'ns més informació

IMG_9546.jpeg

PEP SERRA

Artesà Immobiliari

bottom of page