top of page
1-1-9.jpg

OBRA NOVA

SARRIÀ DE TER

OBRA NOVA - SARRIÀ DE TER

Es tracta d’una promoció de dos blocs al poble de Sarrià de Ter, a la zona del Pla dels Vinyers. Cada edifici té dos pisos en planta baix amb jardí, dos més a la primera planta amb balcó i l’últim pis es un àtic. A més, a l’edifici també hi ha un garatge amb una entrada molt àmplia i de fàcil maniobrar a l’interior.

 

S’aposta per una línia de construcció molt blanca, on predominen els espais oberts i les entrades de llum natural, els pisos donen a 3 o 4 façanes. Les cuines son blanques i elegants, totes les habitacions son amb armaris encastats i equipats, s’ha tingut molta cura de cuidar els detalls.

Vols jardí? O prefereixes un balcó?

T’estaràs preguntant perquè et fem aquesta pregunta d’entrada? Doncs en aquesta promoció hi ha pisos de planta baixa amb jardí o bé a la primera planta amb balcó, es manté la mateixa distribució interior ambdós casos. En el cas de les plantes baixes tenen sortida exterior al jardí, de 50m2, 75m2 o 92m2 en funció del pis que escullis. Per altre banda, el primer pis té un balcó d’uns 5m2. Tot seguit fem un recorregut per l’interior.

Un petit rebedor és el primer que ens trobem quan entrem al pis, i una primera porta que és un lavabo. Seguim i accedim a la sala d’estar-menjador amb un concepte obert, i la cuina, molt elegant amb el mobiliari blanc, independent amb una porta corredora.

Quan ens dirigim a la zona de nit, el primer que hi trobem és un estudi d’uns 5m2 amb armaris encastats, el segueix el bany complet amb banyera i acabem amb les dues habitacions dobles, ambdues amb armaris encastats i amb l’interior acabat.

PLANTA BAIXA

M2.png

63 M2

Habitacions.png

2 HABITACIONS​

Banys.png

2 BANYS

Fitxa-tècnica.png
Plànol.png
Terreny.png
Preu.png

225.000€

(Venut)

pngegg.png

E

50 / 75 / 92M2

PLANTA PRIMERA

M2.png

63 M2

Habitacions.png

2 HABITACIONS​

Banys.png

2 BANYS

Fitxa-tècnica.png
Plànol.png
Preu.png

180.000€

(Venut)

pngegg.png

E

T'agradaria més un àtic?

ÀTIC

Només entrar quedarem impressionats per l’espai obert de la sala d’estar-menjador, amb la cuina oberta i una illa espectacular. Tota aquesta zona de dia és exterior, amb sortida a un balcó on hi tindrem sol de tardes.

 

Ens dirigim a la zona de nit, on hi trobem un bany complet amb banyera, 3 habitacions dobles amb armaris encastats i equipats, dues d’elles amb orientació est i sortida al balcó, la restant a la façana sud de l’edifici. El passadís acaba amb una habitació màster, amb vestidor tancat amb porta corredora i bany complet amb plat de dutxa.

 

És l’únic pis de la planta i amb orientació a quatre vents, que permet tenir llum natural tot el dia a més de gaudir de vistes panoràmiques de Sarrià de Ter.

M2.png

129 M2

Habitacions.png

4 HABITACIONS​

Banys.png

2 BANYS

Fitxa-tècnica.png
Plànol.png
Preu.png

320.000€

(VENUT)

pngegg.png

E

Sarrià de Ter, un poble ubicat al nord de Girona i a només 5 minuts de la capital. És un poble amb tots els serveis, centre d’atenció primària, escola, farmàcia i comerç de proximitat amb el mercat setmanal. El poble està molt ben comunicat, ja que l’entrada a l’AP7 està a pocs minuts i el transport públic de Girona i de la comarca hi passa amb regularitat.

Demana'ns més informació

IMG_9546.jpeg

PEP SERRA

Artesà Immobiliari

bottom of page