press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/47

CASA DE PLANTA BAIXA

GOLF GIRONA

M2.png

231 M2

Habitacions.png

4 HABITACIONS​

Banys.png

2 BANYS

Fitxa-tècnica.png
Plànol.png
Preu.png

780.000€

E

pngegg.png
RSG_2510.jpg

PEP SERRA

Artesà Immobiliari

Una casa de planta baixa, amb piscina i un espai exterior ideal per la família, ubicada al Golf Girona.

Es tracta d’una casa molt còmode, totes les estances estan a la mateixa planta, el jardí està fet per dedicar-hi un manteniment mínim i gaudir-lo al màxim, amb plantes úniques i singulars i la piscina totalment automatitzada. A la part exterior hi ha dos espais amb porxo, un que ens connecta la piscina amb el menjador a la banda sud de la casa, i l’altre és un espai amb una cuina d’estiu amb barbacoa i forn ideal per els àpats amb colla. Tots dos espais tenen punts de connexió de televisió.

 

Si accedim a l’interior, un distribuïdor és el primer que ens trobem. De seguida tenim accés a la sala d’estar-menjador, un espai espectacularment ampli i connectat amb l’exterior amb grans finestrals. A l’esquerra anem a la cuina, molt amplia i amb espai per office a més d’un espai de despensa tancat. A les habitacions hi accedim a partir d’un passadís distribuïdor, el primer que trobem és un bany complet amb dues piques i banyera, seguim i ja anem a les 3 habitacions dobles amb armaris encastats, acabem a l’habitació màster amb vestidor i bany privat amb banyera. Al final del passadís, hi ha el garatge, molt ampli i amb un espai de rentador. Aquest té obertures de vidre per aprofitar al màxim l’entrada de llum natural.

 

La urbanització del Golf Girona està al terme municipal de Sant Julià de Ramis, a tocar del poble de Sarrià de Ter, amb tots els serveis necessaris per el dia a dia i 10 minuts amb cotxe de Girona. A més, la sortida Girona Nord de l’AP7 està a menys de 3 quilometres de la casa.

Distribució:

Planta baixa:

  • Sala d’estar-menjador

  • Cuina office

  • Bany complet

  • 3 habitacions dobles

  • 1 habitació suite

  • Garatge