Casa de poble

Santa Coloma de Farners

M2.png
Habitacions.png
Banys.png

190 M2

4 HABITACIONS​

3 BANYS

Fitxa-tècnica.png
Plànol.png
Plànol.png
Plànol.png
Preu.png

185.000€

pngegg.png

G

En una excel·lent zona del poble de Santa Coloma, molt assolellada, a pocs metres del parc Sant Salvador i el centre del poble.

Una casa per fer-te-la teva, imagina i crea la propietat que s’adapti a la teva vida i fes-la real aquí.

 

Actualment és una casa de tres plantes, d’uns 80m2 cada planta i amb molt de potencial. Només entrar a la casa hi trobem tres sales, una d’elles dona directament al carrer i la tercera dona a un petit pati exterior de 6m2, que té accés a un petit traster i un bany. Aquest pati ens permet tenir molta llum natural a la casa, sobretot a la part de darrera, ja que té dues entrades de llum des de l’orientació est i oest.

A la segona planta hi trobem una sala gran, diàfan d’uns 50m2 i una altre sala a la part posterior d’aproximadament 30m2. La última planta és un espai diàfan ara mateix, amb el teulat arreglat.

 

Nosaltres et proposem un projecte on prioritzem les sortides exteriors, l’entrada de llum natural i els espais oberts. Entraríem a la casa amb un petit rebedor, la primera sala seria una habitació polivalent o traster, des de l’entrada podries veure  la sala d’estar-menjador amb la cuina oberta i amb sortida al jardí, en aquesta planta també hi tindríem un bany complet. A la primera planta hi podríem fer una habitació suite amb terrassa i vistes al jardí, a més de dues habitacions amb armaris encastats i dos banys complets. Finalment, la última planta és un espai ideal per un estudi amb terrassa. Les imatges son renders de l’avant projecte de reforma.

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

Proposta de distribució:

 

Planta baixa:

  • Sala d’estar-menjador amb cuina oberta.

  • Jardí

  • Bany complet.

  • Sala polivalent o traster

 

Planta primera:

  • Habitació suite amb terrassa

  • 2 habitacions amb armaris

  • 2 banys complets

 

Planta segona:

  • Estudi amb terrassa.

DSC_6074.jpg

MARC SERRA

Artesà Immobiliari

Santa Coloma de Farners destaca per estar molt ben comunicat, tant per anar a Girona amb 20 minuts, direcció Barcelona amb l’entrada a l’AP7 a 10 quilometres i cap a l’interior, podem arribar a Vic amb la C-25 amb poc més de 30 minuts.

 

És un poble amb tots els serveis, a més, envoltat de zones de natura com el parc de Sant Salvador o el Castell de Farners. Santa Coloma de Farners també és conegut pels centres de termals com el Magma Centre Lúdic Termal o el Balneari Termes Orion, llocs especials on cuidar-te i relaxar-te.

 

No deixis passar l’oportunitat de visitar aquesta casa a Santa Coloma de Farners amb molt de potencial i amb una ubicació excel·lent.