top of page

Edifici

REUS

M2.png

2.300 M2

Preu.png

2.400.000€

pngegg.png

Ex

bc59d4d3-1999-443e-8628-8a2680bcdbd1.jpg

MARC SERRA

Artesà Immobiliari

Edifici emblemàtic a Reus: Arquitectura centenària amb infinit potencial

En el cor de Reus, en un carrer empedrat ara reservat per als vianants, es troba una joia arquitectònica amb una història fascinant. Construïda l'any 1926 per l'arquitecte Joan Rubió i Bellver, deixeble del famós Antoni Gaudí, aquesta casa va ser pionera en l'ús del formigó a la ciutat.

El seu primer propietari, Antoni Serra Pàmies, fundador dels Laboratoris Serra, va encarregar aquesta obra majestuosa, situada en un indret privilegiat de Reus. Amb una entrada elegant, suficient per a dos cotxes i amb una antiga botiga que, avui dia, aporta un ingrés consistent de 2.700 € al mes, la casa exhala un aire de grandesa i prosperitat.

A l'entrar, et trobes amb una planta noble que impressiona amb els seus salons amplis, lavabos luxosos, una cuina de somni i un menjador adornat amb pintures que narren històries del passat. Des dels seus finestrals, la vista s'estén des de la plaça de Prim fins a la Plaça Catalunya, capturant la bellesa de la ciutat.

A la segona planta, dividida en dos pisos, es troben més espais magnífics, mentre que la tercera planta, actualment diàfana, promet un potencial infinit.

Finalment, un terrat ampli espera ser convertit en una terrassa perfecta per a gaudir de les nits estrellades de Reus. Tot aquest llegat històric i arquitectònic, acompanyat de despeses anuals raonables, converteix aquesta propietat en una oportunitat única per a aquells que busquen un trosset de la història de la ciutat.

Situada a la regió de Tarragona, Reus no només és coneguda per la seva rica història arquitectònica, sinó també per la seva activitat econòmica i cultural vibrant. Com a ciutat comercial i industrial, Reus ofereix una gran varietat d'oportunitats per als inversors, des de sectors tradicionals com el vi i l'oli fins a sectors emergents com la tecnologia i la innovació. A més, la ciutat té una àmplia oferta de serveis, educació i oci, així com excel·lents comunicacions amb altres ciutats de la regió i amb Barcelona. Invertir a Reus és apostar per un futur prometedor i una qualitat de vida excepcional en una ciutat plena d'encant i possibilitats.

bottom of page