top of page

MASIA

Torrent

M2.png
Habitacions.png
Banys.png

620 M2

7 HABITACIONS​

2 BANYS

Terreny.png

620 M2

Preu.png

2.500.000€

pngegg.png

E

Torrent, l'harmonia de la història: Una finca rústica que enamora.

A les terres del Baix Empordà, a Torrent, trobem una joia arquitectònica que transporta els seus visitants a través del temps. Aquesta finca rústica, arguïda amb elegància abans del 1900, és molt més que una propietat; és un relat que es desplega amb cada pedra i cada racó.

El cor d'aquesta finca rústica batega a ritme de 7 habitacions que han vist passar generacions. Cada una, un capítol, una història única que es barreja amb els tocs dels 2 banys i les comoditats actuals. Les terrasses de la planta primera són miradors cap a la història i el futur, oferint vistes als terrenys on la natura s'abraça amb la tradició.

La planta baixa revela els secrets d'aquesta casa amb sala de celler, cuina amb foc a terra i un menjador que recorda vetllades al costat del foc. Les sales per reformar aguaiten amb expectació, amb la promesa de nous capítols per escriure en aquesta narrativa arquitectònica.

A l'exterior, un terreny de 3.831 m² s'estén com un pergamí, lloc d'aventures per als qui estimen la terra. Una piscina entre oliveres es converteix en l'epicentre de les experiències estivals, mentre que un porxo prop de l'aigua captura la brisa de cada temporada.

Però la història no s'atura aquí. Aquesta propietat té una altra dimensió, un solar urbà de 2.226 m², un tros de Torrent que espera per acollir nous projectes, noves històries.

Torrent, amb la seva exclusivitat al Baix Empordà, no només ofereix una ubicació, sinó un context. És un poble on cada carrer és un capítol i cada plaça una pàgina plena d'històries. I en aquesta finca, t'obsequien amb un llibre obert, amb pàgines en blanc per escriure noves vivències i relats personals.

Aquesta no és només una casa; és una experiència, una oportunitat d'immergir-se en la bellesa intemporal, de ser partícip de la riquesa de Torrent i de créixer amb la història que aquesta finca abraça. Benvingut a una nova aventura, on els somnis es fusionen amb la història en una abraçada perfecta.

bc59d4d3-1999-443e-8628-8a2680bcdbd1.jpg

MARC SERRA

Artesà Immobiliari

bottom of page